Backpack inpakken als een Pro!

Het ultieme Lijstje

Je backpack inpakken als een pro is een eitje. Er zijn al vele lijstjes te vinden op internet, maar de beste vind je hier!

1: Wat neem je mee?

Je neemt altijd te veel mee, feit! En waarom ook niet? Als je lekker gaat backpacker en liever twee uur gaat zwemmen dan voor een draaiende wasmachine gaat zitten kom je vanzelf bij dat laatste shirtje uit. Je backpack dus lekker volstoppen met alles wat je hebt. Als jij maar gelukkig bent!

 

2: Je Backpack inpakken!

Een Backpack die je helemaal open kan ritsen (travelbag) is absoluut de beste oplossing, zodat je overal makkelijk bij komt en je niet de kamer vol hoeft te gooien met al je kleren als je ergens op zoek naar bent. Als je dat niet hebt, koop dan sealingbacks zodat je kleren bij elkaar zitten en je ze per soort bewaart. Je kunt natuurlijk ook gewoon plastic zakken gebruiken.

 

3: Toiletspullen

Koop kleine tubes voor je weggaat en neem onderweg bij gelegenheden zo veel mogelijk gratis samples mee. Laat ze na je reis ook gewoon in je backpack zodat je ze niet kwijtraakt. Dit is ook handig voor andere reisbenodigdheden.

 

4: Roll it

Om kreukels te voorkomen rol je gewoon al je shirtjes op, klaar!

 

5: Gewicht

Gooi gewoon zo veel mogelijk kleding en souvenirs in je tas. Tegenwoordig loop je niet meer dagenlang met je backpack, dus pijn aan je rug ga je niet krijgen van die 3 meter per dag met de backpack op je rug. Houd wel een beetje rekening met het vastgestelde maximum van de luchtvaartmaatschappij.

 

Visuele Onderteuning:

Heb je vragen? Stel ze! Wil je een pizza bestellen? Bestel ze ergens anders!