Reiscadeau voor de echte Backpacker!

Het beste backpacker reiscadeau vind je hier!

Schermafbeelding 2016-04-26 om 10.41.28 copy     Schermafbeelding 2016-04-26 om 10.43.30       Schermafbeelding 2016-04-26 om 10.39.14Schermafbeelding 2016-04-26 om 10.38.19 copy

Ben je zelf reislustig, of op zoek naar een leuk en origineel backpacker reiscadeau voor een reisluchtige vriend(in) of familielid? Een Travel Hoody is erg praktisch en onmisbaar voor elke backpacker. Bij het kampvuur, tijdens een wandeling, het boarden, voor de nachten onder een sterrenhemel en de brakke ochtenden, een Travel Hoody is absoluut een must om mee te nemen.

Bestel meteen je Hoody voor vrouwen of mannen!

Je kunt er voor kiezen om de Travel Hoody een persoonlijk tintje te geven als cadeau door een extra boodschap op de Hoody te laten bedrukken, de namen van de achterblijvers of de naam van de reiziger zelf!

Ook is een Travel Hoody handig om je afscheidsbrief in te verstoppen. Verstop een brief, wenskaart of mooie tekening in de buidel van de Hoody en geef jouw cadeau nog een extra verrassingselement.

Inspiratie persoonlijke boodschappen;

Goede reis!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door…

Deze Hoody is mede mogelijk gemaakt door…

Mijn beste vrienden zijn… (namen of locatie, bijv thuis / in de regen)

Liefs, …

I’ll Be Back

Ready for take off!

In ons Travel Blog vind je informatie over inpakkendrankspelletjesacties en filmpjes en muziek om in de reissfeer te komen.

Voor extra opties mail naar info@travelhoody.nl.

Backpacker Cadeau voorkant travel hoody hoodieBackpacker Cadeau achterkant travel hoody hoodie

Heb je vragen? Stel ze! Wil je een pizza bestellen? Bestel ze ergens anders!