18 januari 2014

Maten en Kleuren

Het is altijd moeilijk om de juiste maat te vinden op internet. Daarom hebben we alle maten en kleuren op een rij gezet. De maten zelfs in cm! Mocht het nog niet passen thuis dan stuur je je hoody gewoon terug en krijg je je geld terug! Zo simpel is het bij Travelhoody.nl. Zie je een leuk artikel, maar zonder jouw favoriete design of een leuk design maar niet op je favoriete artikel, stuur dan een mailtje naar info(at)travelhoody.nl. Ook voor andere maten en kleuren van andere producten of suggesties kun je altijd mailen.

Maten en Kleuren

Mannen

Maten man

Vrouwen

Maten vrouw

Designs

Al onze designs bestaan uit maximaal 3 kleuren zodat de kleuren er uit springen! Onze hoodies vallen dan ook altijd goed op. Dit doen wij door de beste kleurcombinaties te kiezen. Maar natuurlijk laten wij ook deze keus aan jou! Voor al onze designs kun je uit onderstaande kleuren kiezen. Uiteraard sturen wij eerst een voorbeeld per mail, zodat je kunt zien of de designkleuren in combinatie met de hoody kleur wel goed staat.

Kleuren designs

Mannen

Voor de mannen hebben we negen verschillende kleuren hoodies. Mocht je een andere kleur willen dan gaan wij daar natuurlijk onze uiterste best voor doen.

kleuren mannen

Voor de kleurenblinden onder ons:

Zwart, Navy, Kelly Groen, Groen,

Wit, Rood, Bruin, Grijs gespikkeld, Koningsblauw.

Vrouwen

Voor de vrouwen hebben we acht kleuren hoodies (zodat je nog sneller kunt kiezen). Op de vrouwen pagina kun je onderaan elk design aangeven welke kleur hoody je wilt, zodat je de kleur hoody en kleur design kunt vergelijken, succes!

kleuren vrouwen

Hierbij de kleuren in tekst:

Wit, Rood, Bruin, Grijs gespikkeld,

Zwart, Navy, Paars, Kristalroze.

Beschrijving van de hoody’s

Zalig warme trui met capuchon voor vrouwen, met dubbele capuchon en koordjes in de zelfde kleur en een opgezette kangoeroezak aan de voorkant. De binnenkant van fleece is zacht opgeruwd en zorgt voor een heerlijk gevoel bij het dragen. De trui met capuchon heeft een feminin model, met krachtige boorden aan de mouwen, zoom en kangoeroezak. Wat betreft het model: met 320g/m² stofdichtheid en het polyesteraandeel behoudt de trui ook na meerdere keren wassen zijn vorm: 80% katoen en 20% polyester.

Heb je vragen? Stel ze! Wil je een pizza bestellen? Bestel ze ergens anders!